Известие

Collapse
No announcement yet.

скорости на 145/1.6 TS

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• скорости на 145/1.6 TS

Проблема е от половин час.Както си карах и установих че скоростите които се включват назад,2-ра,4-та и задна не включват,т.е. включват много трудно и изключват сами,трябва да се държи лоста с ръка,за да се използват.Сигурно е за сервиз.Ще съм благодарен за всяко мнение,дори и да ме насочите към сервиз,който таботи в неделя.
    145 1.6 TS 1998 г.

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=632
    ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
    sigpic
    ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Звънни тук,ще ти помогнат http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=10814[/quote]
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Благодаря,момчета.Успях да се справя сам.Абе днес бях в сервиз за климатици уж да ми го оправят.Та там нещо бяха барнали и жилата на скоростите опираха някъде.Нервирах се,слязох до колата,разхвърлях всичко,а те пуснали една букса точно там,където не трябва.Преместих я,вързах я със свински опашки да е надалеч и се оправи.А тези хубавци освен че не направиха нищо с климатика,а нанесоха и още поразии.Даже ми взеха и пари.Така ме е яд,че...не си намирам място.Ще помоля и за информация за свестен сервиз за климатици,ама да разбират от Алфа,че тези днес ми скъсиха живота.Предварително благодаря!
        145 1.6 TS 1998 г.

Comment

И точно в линка който съм ти пуснал... има.
          Все пак от колеги с Алфи е правена темата и вероятно са ги посещавали.
          Или не обичаш да четеш май.
          sigpic
          ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Първоначално публикувано от Nasko_77
            Споко де,мен ми се е запалила главата,проблем ли е като съм попитал за нещо,което е би трябвало да забележа.Нека запазим добрия тон на приличната комуникация.Но тези в Банишора направо ми съкратиха живота.Освен това загубих 5 часа и не малко пари.
            145 1.6 TS 1998 г.

Comment

Първоначално публикувано от bemy
              Първоначално публикувано от Nasko_77
              Споко де,мен ми се е запалила главата,проблем ли е като съм попитал за нещо,което е би трябвало да забележа.Нека запазим добрия тон на приличната комуникация.Но тези в Банишора направо ми съкратиха живота.Освен това загубих 5 часа и не малко пари.
              Колега, аз съм спокоен
              Не разбрах само къде е лошия тон и не приличната комуникация
              Явно наистина си доста афектиран.
              sigpic
              ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Може би Сте прав,започва да ми минава.Но и Вие на моето място нямаше да се чувствате добре.5 часа загубени в сервиза,100 лв за нищо и повредени части,които сега трябва да търся и не се знае дали ще намеря.
                145 1.6 TS 1998 г.

Comment

Първоначално публикувано от bemy
                  Може би Сте прав,започва да ми минава.Но и Вие на моето място нямаше да се чувствате добре.5 часа загубени в сервиза,100 лв за нищо и повредени части,които сега трябва да търся и не се знае дали ще намеря.
                  Разбира се колега... искренно ти съчувствам.
                  За това те подканих и втори път... просто да се зачетеш малко из форума.
                  Има много полезно инфо.
                  Всички сме страдали от разни случайни сервизи... за каквото и да се те
                  И не забравяй: Ходи там където вече е пробвано
                  Има много изписано къде

П.С тук не си говорим на ВИЕ. ТИ.. е по-приятелско :P

Успех!
                  sigpic
                  ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Мерси,Наско(сигурно така се казваш).Надявам се сервиза в Княжево да е на ниво.
                    145 1.6 TS 1998 г.

Comment

Щом е препоръчан , е на ниво Успех с колата
                      145 1.6 ТС '97 ех.
                      145 1.9 JTD '00
                      307 CC 2.0 '04

Comment

Working...
                      X